Keitä me olemme

Olemme Suomalainen rakennusalan yritys ja toimimme yksinoikeudella VELUX-kattoikkunoiden jakelijana Suomessa. Meidän tarinamme alkoi kun VELUX päätti lakkauttaa oman Suomen myyntiorganisaationsa ja sopi silloisen työntekijänsä, Miikka Halmeen kanssa että hän jatkaa oman yrityksensä kautta Veluxin myyntityötä Suomessa. 
Teemme tiivistä yhteistyötä VELUXin kanssa ja kehitämme toimitaamme yhdessä heidän kanssa. 

 

Liiketoimintamme keskiössä ovat kattoikkunat. Myymme ratkaisuja, joilla asiakkaamme saavat enemmän luonnonvaloa ja tilaa. Tuemme

asiakkaitamme esimerkiksi ikkunan valintaan, asennuksiin ja huoltotoimenpiteisiin liittyvissä asioissa. Hoidamme myös takuuasioiden selvittämisen VELUXin kanssa kauttamme hankittujen ikkunoiden osalta. 
 

Miikka on koulutukseltaan rakennusinsinööri ja hänellä on melkein 20 vuoden kokemus VELUXin kattoikkunoista. Hän aloitti VELUXin kattoikkunoiden asentamisen vuonna 2005. Pikkuhiljaa hän ajautui tekemään VELUXille teknistä konsultaatiota ja vuonna 2011 siirtyi töihin suoraan VELUXille tekniseksi asiantuntijaksi. 2023 Miikka perusti V-Fin Oyn ja jatkoi Velux-tuotteiden parissa uuden yrityksensä kautta.


Miikalta löytyy vahva asiantuntijuus rakentamisesta ja erityisesti kattoikkunoiden asentamisesta, huollosta ja kattoikkunoihin liittyvistä rakennusteknisistä asioista.

Miikka Halme